Nova vår 24

Nova Hagman

Trainee - från mitten av juni 2024.

Vem är jag?

Jag är en glad, positiv och nyfiken tjej som är född 2005! På fritiden så är jag mest i stallet med min egen häst som jag tränar och tävlar med. Om jag inte är i stallet så hänger jag med min familj eller kompisar. Jag är gärna ute när det är fint väder, fixar och donar med olika saker på mina föräldrars gård, där jag även bor.

Varför har du valt det här yrket?

Jag har valt att jobba som frisör för att jag alltid har gillat att hålla på med hår. Redan när jag vara liten så sa jag att jag ville bli frisör och det har alltid varit en självklarhet och ett drömjobb för mig. Jag älskar också att vara kreativ och i detta yrke får man vara mycket kreativ och skapa med olika färger och former. Jag är även mycket social som person och att ha ett jobb som innefattar allt detta samtidigt är riktigt roligt.

Vad har du för meriter?

Jag tog studenten 2024 med inriktning frisör. Jag tog även delprovet 2024.

Varför har du valt att arbeta på Choices?

Jag har valt att arbeta på Choices för att det är en så trygg stämning på salongen och jag känner mig verkligen trygg på Choices. Det är väldigt viktigt för mig att jag är trygg, så att jag kan ge mina kunder en trygg plats att vara på. I frisöryrket så används mycket kemikalier och då är de viktigt för mig att man tar vara på resterna på bra sätt. Choices har ett bra sätt att göra detta på, för att göra så lite påverkan på miljön som möjligt.

Vad betyder hår för dig?

Hår betyder mycket för mig för att det är ett sätt att utrycka sig på. En persons hår gör så himla mycket för en person. Man kan ändra någons utseende genom att klippa en annan frisyr eller färga en annan färg vilket jag tycker är kul. Håret är som en accessoar på en person som är så personlig eftersom ingen har exakt likadant hår. Det tycker jag är så häftigt!

Kajsa 2

Kajsa Gärdin

Kajsa Gärdin
Johanna vår 24

Johanna Ahlen

Johanna Ahlen
Martina 1 maj 24

Martina Helmersson

Martina Helmersson
Karolina maj24

Karolina Åhman

Karolina Åhman
Elsa vår 24

Elsa Tollinger

Elsa Tollinger
Märta vår 24

Märta Lindroos

Märta Lindroos
Nova vår 24

Nova Hagman

Nova Hagman
Zahra vår 24

Zahra Eghdami

Zahra Eghdami