Färga Håret | Uppsala

Färgbehandlingar

Mjuka toner. Starka nyanser.

Vill du färga håret hos 0ss?
Oavsett om du är van vid att experimentera med nyanser i svallet eller är helt ny inom hårfärgning, vill vi på Choices ge dig en frisörupplevelse utöver det vanliga. Tack vare att vi använder färger med ett högt naturligt innehåll, som dessutom är veganska garanterar vi att de är bra både för dig, för oss och för naturen. Dessutom är de skonsamma mot ditt hår, så att du ska känna dig fin utanpå och må bra inuti hos din frisör i Uppsala.

Visste du att AVEDA:s hårfärger innehåller råvaror som kommer direkt från naturen och är varsamma mot ditt hår?

Färga håret hos Choices i Uppsala

  • Känn dig trygg i att vi alltid arbetar utifrån dina specifika önskemål.
  • Få ett nyanserat resultat med mästerlig finish och komplettera med en Olaplex- eller Botanical Repair behandling för ett starkare och friskare hår.
  • Vår kunniga personal erbjuder en utbredd färgkunskap. Alla har gesäll- eller mästarbrev.

Somriga skiftningar. Mustiga skuggningar.

Ute efter mer skiftningar och liv i håret? Välj oss som din ekosmarta frisersalong. Med vår främsta leverantör AVEDA ser vi till att du får fantastiska slingor med produkter som innehåller organiska och etiska ingredienser som även är veganska. Slingor är ett vackert alternativ för dig som inte vill färga hela håret eller är nyfiken på att lägga till andra nyanser i din hårpalett, utan att låta dem ta över. Oavsett om du önskar ett jämnt uppljusat resultat i form av folieslingor, eller önskar en mustig balayage så är vi valet för dig.

Är du ute efter att få skiftingar i håret och vill ljusa upp delar av det – boka vår tjänst folieslingor/balayage. Vi guidar dig igenom djungeln av färgtekniker och väljer det som passar just dig efter dina önskemål.

Förresten! Har du koll på att AVEDA:s produkter innehåller naturliga ingredienser som är skonsamma mot dina hårstrån?

Slinga håret hos Choices i Uppsala

  • Välj mellan folieslingor/balayage eller i slingor i hätta.
  • Få professionella tips och råd från vår färgkunniga personal. Alla har gesäll- eller mästarbrev.
  • Unna dig en Olaplex-behandling för extra styrka och glans.