Bröllop | Uppsala

Bröllop

Starta din stora dag i trygga händer

Planerar du en av de största dagarna i ditt liv? Vi på Choices kan hjälpa dig från planering till verklighet. Hår eller makeup, eller både och – låt bröllopsdagen starta i en härlig miljö i professionella händer.

 

Nedan listas priset för Brud Hår som Min-Max i våra olika frisörkategorier. Priset varierar beroende på hur mycket tid som krävs för just ditt hår och för att nå det önskade slutresultatet. Tiden avgörs under konsultationen som äger rum några veckor innan bröllopsdagen och då fås det slutgiltiga priset.

Priserna gäller fr o m 2024-04-10 och tillsvidare.
Vi reserverar oss för prisjusteringar.

Stylist 2400-4000kr
Top Stylist 2520-4200kr
Senior Stylist 2640-4400kr
Advanced Stylist 2760-4600kr
Master Stylist 2925-4875kr

Klassisk knut. Romantiskt svall.

När det kommer till dagen D är det viktigt för oss och för dig som kund att få bästa möjliga resultat och bästa möjliga service. När du fixar hår hos oss vill vi att du ska känna att dagen börjar med lyx, att du ska kunna känna dig avslappnad, känna att du är i goda händer och att vi får pyssla om dig med bubbel och choklad!

Vill du fixa ditt hår inför ditt bröllop hos oss så bokar vi in en brud hår – priset för brud hår är ett timpris och vid konsultationen avgörs det hur mycket tid som behövs för att vi ska ge dig det resultat du vill ha och som ska hålla hela dagen.

Vi ses alltid innan för en konsultation där vi pratar igenom ditt önskade resultat så vi vet vad som ska göras på bröllopsdagen och att det inte finns några frågetecken. På konsultationen tas det en deposition som sedan dras av från det slutgiltiga priset.

På självaste dagen har vi sedan den tid på behandlingarna som behövs så att vi kan preppa håret ordentligt. På så sätt får håret även en annan struktur som möjliggör mer i självaste uppsättningen/håret – Dvs vi får känslan av att vi har mer hår att jobba med. Vi erbjuder dessutom möjligheten att i förväg sätta i löshår om du önskar ett längre eller tjockare svall än vad du har i dig själv.

Vi har också tiden till att verkligen se till att håret ser perfekt ut i alla olika fotovinklar och fixa så att håret håller även in på småtimmarna.

Markerade ögon. Glowig hy.

Din stora dag är här och vi hjälper dig gärna med den perfekta makeupen denna dag! Slå dig ner med ett glas bubbel och låt oss stå för penseldragen. Vi har setts innan för en konsultation där vi har pratat igenom allting inför alla val som ska göras för att du ska känna att du blir ditt vackraste jag.

Det ingår ett par singelfransar per öga för en naturlig men piggare blick, och vi erbjuder möjligheten att köpa till lösögonfransar, som är en hel fransrad, för den som vill ha mycket fokus på ögonen. Vi använder produkter från Emité makeup, ett svenskt märke som är veganskt/Cruelty Free.

På konsultationen inför en brudmakeup tas det en deposition som sedan dras av från det slutgiltiga priset.

Snygg kostym och välformat hår.

Hur nära ett bröllop ska man klippa håret? Vad ska man göra åt där nackhåren som växer ut på bara ett par dagar? En perfekt outfit kan kompletteras med den perfekta frisyren.

Börja dagen hos oss med att boka vår tjänst ”brudgum”. Få håret tvättat och njut av en avkopplande hårbottenmassage. Håret blir lätt putsat runt öron och nacke, brynen naturligt formade vid önskemål och håret stylat för dagen.

Du kan även få hjälp med en Brudgum Touch Up som tillvalstjänst som innebär en väldigt lätt makeup. Även om det inte hör till din vardag så brukar det vara uppskattat att ha gjort en Touch Up när det är dags för fotografering – makeupen kommer inte att synas utan tar bort eventuella rodnader, ojämnheter och oönskade glansiga partier i ansiktet.

Kontakta oss på salongen om du vill starta din stora dag hos oss!