Håruppsättning | Uppsala

Make up & Håruppsättningar

Sminkad av proffs. Stylad av experter.

Önskar du få make up och håruppsättningar utförd av specialister? Då är Choices ditt val av frisör i Uppsala. I vårt team har vi kompetent personal inom både hår och makeup – för att kunna erbjuda dig de bästa uppsättningarna och sminkningarna. Självklart använder vi oss av ekosmarta hårprodukter från Oway. Vi är även stolta över att kunna säga att vi jobbar med Emite Cosmetics som är både svenskt, veganskt och inte använt till djurförsök. Du har även möjligheten att köpa med dig deras primers, mineralfoundation, läppstift och läppglans såväl som hårprodukterna från Oway som vi jobbar med.

 

 

Och vet du vad? Vi gör bruduppsättningar också – dryck och en bit choklad ingår! Gifter du dig någon annanstans än Uppsala? Inga problem. Vi kommer gärna ut till dig med fön, borste och bubbel – redo att göra dig extra vacker på din stora dag. Läs mer om bröllop här.

Make up och håruppsättningar hos Choices i Uppsala

  • Få party-make up:en fixad inför den stora släktmiddagen, vårbalen eller en kväll på stan.
  • Choices har make up-utbildad personal som innehar gesäll- eller mästarbrev.
  • Ditt livs håruppsättning på födelsedagsfesten, bröllopet eller när du ska ut och dansa. I våra bröllopsuppsättningar ingår konsultation och planering några veckor innan.