Håruppsättning | Uppsala

Makeup & Håruppsättningar

Sminkad av proffs. Stylad av experter.

Önskar du få make up och håruppsättningar utförd av specialister? Då är Choices ditt val av frisör i Uppsala.

I vårt team har vi kompetent personal inom både hår och makeup – för att kunna erbjuda dig de bästa uppsättningarna och sminkningarna. Självklart använder vi oss av ekosmarta produkter från Aveda. Vi är även stolta över att kunna säga att vi jobbar med Emite Cosmetics som är både svenskt, veganskt och inte använt till djurförsök.

Självklart kan du köpa med dig din favoritstylingprodukt hem.

Priset för uppsättning varierar då vi har olika frisörkategorier där frisörerna har olika priser på sina tjänster. Det varierar även beroende på hur mycket tid som krävs för just ditt hår att nå det slutresultat som du önskar. Nedan listar vi priserna minst-max i våra olika priskategorier.

Stylist 1150-1725kr
Top stylist 1170-1755kr
Senior stylist 1220-1830kr
Advanced stylist 1280-1920kr
Master stylist 1320-1980kr

Är du osäker på vilken tjänst du ska boka, kom in till oss eller skicka ett mail med bilder på ditt hår samt inspirationsbilder så att vi kan hjälpa dig att avgöra hur mycket tid som behövs. Vår prislista gäller fr.o.m 2024-05-01 och vi reserverar oss för prisjusteringar.

Och vet du vad? Vi gör bruduppsättningar också – dryck och en bit choklad ingår! Läs mer om våra tjänster för Brud under vår  flik Bröllop här.

Make up och håruppsättningar hos Choices i Uppsala

  • Få party-make up:en fixad inför den stora släktmiddagen, vårbalen eller en kväll på stan.
  • Choices har make up-utbildad personal som innehar gesäll- eller mästarbrev.
  • Ditt livs håruppsättning på födelsedagsfesten, bröllopet eller när du ska ut och dansa. I våra tjänster för brud ingår konsultation och planering några veckor innan.