Ekofrisör

Det finns många bra val. Men bara ett Choices.

Samma klippning kan göras på ett oändligt antal sätt. En viss nyans på håret kan fås fram genom många tillvägagångssätt. En make up-artist kan framhäva dina ansiktsdrag med hjälp av en stor mängd metoder. Vad du kanske inte visste är att vilket sätt du väljer kan bidra till mer än ditt eget välmående.

Om Choices

När du väljer att besöka Choices väljer du inte bara vår kompetenta personal eller vår avslappnande salongsmiljö. Du väljer djurvänligt. Du väljer organiskt. Du väljer naturliga ingredienser.

Du väljer helt enkelt Uppsalas främsta ekosmarta frisör. På vår salong tar vi aktivt ansvar för vår miljöpåverkan. Därför har vi valt att arbeta med produkter från Oway, en ekosmart och cruelty-free leverantör. För att du ska kunna se på framtiden som ljus. För att du ska kunna uppleva skönhetsbranschen som mänsklig. Och för att du ska kunna välja med hjärtat – även när du klipper håret.

Choices historia

Livet består av flera val. Val som gör att du kan påverka. Med den övertygelsen föddes Choices i Uppsala. År 2018 slog vi för första gången upp våra dörrar till frisören som tar ansvar för sin miljöpåverkan och samarbetar med ekosmarta leverantörer. Sedan dess erbjuder vi på Choices Uppsalaborna ett stort utbud av skönhetsbehandlingar och en möjlighet att välja ett mer miljövänligt alternativ. För vi har gjort vårt val. Vi väljer att se på framtiden med ljusa ögon.

Choices är en del av Mielindgruppen. Där ingår även salongerna Barber & Babes, BOSSES Hår och Styling samt FRANS Hår och Stil.

En del av Mielindgruppen

Ekofrisörens personal

Vi jobbar här.

Alla frisörer har gesällbrev eller mästarbrev. Vi på ekofrisören Choices finns här för att ge dig en fantastisk skönhetsupplevelse.

Johanna-edited

Johanna

firsor-14

Malin Slibi

firsor-12

Anna Sandqvist

firsor-15

Karolina Åhman

firsor-8

Sofie Pohjanen

firsor-17

Märta Lindroos

firsor-9

Camilla Jansson

firsor-10

Jenny Edvinsson

firsor-19

Matilda Mielind

firsor-18

Zahra Eghdami