choices-karolina-firsor

Karolina Åhman

Advanced Stylist

Vem är jag?

Jag är en kreativ tjej som brinner för att utvecklas. När jag inte är på jobbet är det ofta mycket pyssel och renovering i hemmet där det även finns 2 lurviga katter! Jag bor och är uppvuxen i Uppsala. Jag värdesätter vänner och familj väldigt högt och spenderar mer än gärna tid med de.

Varför du har valt det här yrket?

Frisöryrket har alltid legat som en tanke redan från ung ålder. Det kreativa och sociala har alltid varit en viktig del och att ha ett jobb som innefattar båda delar är fantastiskt.

Vad har du för meriter?

Tog studenten 2017 med inriktning frisör. Därefter har jag jobbat. Tog mitt gesällbrev mars 2019.
Utbildad inom tejpextensions sedan 2018 och i makeup sedan våren 2020.

Varför har du valt att arbeta på Choices?

Choices koncept ligger mig personligen väldigt varmt om hjärtat. Att få möjligheten att jobba på en salong som tänker på framtiden, att man utan att kompromissa på kvalitén har djur och miljö i åtanke det känns väldigt bra. Jag alltid jobbat inom koncernen men då på vår andra salong Bosses. När jag blev erbjuden att få vara med på en ny öppningen av denna salong kunde jag bara inte låta bli att hoppa på!

Vad betyder hår för dig?

Håret är en väldigt central del och ger oss möjlighet att uttrycka oss. Personen i stolen värdesätter ofta sitt hår väldigt högt, man har förmåga att skapa idéer och drömmar som jag sen för möjlighet att skapa och förverkliga. Det finns inget slut på kreativiteten inom hår.

Kajsa 1

Kajsa Gärdin

Kajsa Gärdin
choices-johanna-firsor

Johanna Ahlen

Johanna Ahlen
choices-martina-firsor

Martina Helmersson

Martina Helmersson
choices-karolina-firsor

Karolina Åhman

Karolina Åhman
choices-marta-firsor

Märta Lindroos

Märta Lindroos
elsa-tollinger-frisor-1

Elsa Tollinger

Elsa Tollinger
firsor-18

Zahra Eghdami

Zahra Eghdami