elsa-tollinger-frisor-1

Elsa Tollinger

Top Stylist

Vem är jag?

Jag bor utanför Uppsala med min man, våra två barn och en fluffig katt. Man kan nog beskriva mig som en kreativ naturälskare som helst av allt spenderar sin lediga tid med familjen. Gärna i skogen med kaffe nära till hands. Jag mår bra av att skapa och målar tavlor om jag har tid över.  

Varför du har valt det här yrket?

Jag har tyckt om att pyssla med andras hår ända sedan jag var liten, men det var först några år efter gymnasiet som jag tog steget och utbildade mig till frisör. Jag älskar att få ta hand om andra och att ha ett jobb som både är kreativt och socialt är ju det absolut bästa! Håret kan vara en så viktig del av ens personliga uttryck och att få hjälpa människor att få ut det mesta av sitt hår (samtidigt som de får en avkopplande stund) är så roligt!  

Vad har du för meriter?

Jag utbildade mig till frisör i Stockholm 2011 – 2012 och tog mitt gesällbrev 2014. Sedan har jag jobbat som frisör som egen företagare i  8 år innan jag tog steget att bli anställd igen.  

Varför har du valt att arbeta på Choices?

Eftersom miljö, hållbarhet, djur och natur ligger mig så varmt om hjärtat och känns livsviktigt så känns det så rätt att få möjlighet att jobba på en salong där man gör medvetna val för att minska vår belastning på klimatet. Att kunna fortsätta jobba kreativt med hår och samtidigt värna om miljön är ju underbart! 

Vad betyder hår för dig?

Hår är ju ett så häftigt material som både går att färga och forma. Det är ett uttryckssätt och något som kan framhäva din identitet. Visst tycker man att man kan utläsa mycket om en person utifrån dennes frisyr!? Oavsett om man älskar att följa trender eller har hittat sin look så hjälper håret en att visa det. Världens bästa accessoar med andra ord!  

Kajsa 1

Kajsa Gärdin

Kajsa Gärdin
choices-johanna-firsor

Johanna Ahlen

Johanna Ahlen
choices-martina-firsor

Martina Helmersson

Martina Helmersson
choices-karolina-firsor

Karolina Åhman

Karolina Åhman
choices-marta-firsor

Märta Lindroos

Märta Lindroos
elsa-tollinger-frisor-1

Elsa Tollinger

Elsa Tollinger
firsor-18

Zahra Eghdami

Zahra Eghdami