Kajsa 2

Kajsa Gärdin

Stylist

Vem är jag?

Jag är en glad och kreativ tjej född 02. Nu bor jag i Uppsala, men växte upp i Östersund. När jag inte är på jobbet, gillar jag att vara med familj och vänner, och att spela fotboll.

Varför du har valt det här yrket?

Det har alltid varit min dröm att bli frisör. Jag älskar att gå till frisören och bli ompysslad, så jag ville ge andra samma känsla. Att jobba som frisör ger mig möjlighet att vara kreativ, träffa nya människor och arbeta med olika frisyrer och färger varje dag.

Vad har du för meriter?

Tog studenten 2021 med inrikting frisör och sedan jobbat för att ta mitt gesällbrev som jag gjorde 2023. Jag är även utbildat inom tejpextensions sedan 2023.

Varför har du valt att arbeta på Choices?

Jag är stolt över att vara en del av Choices-teamet, där vi satsar på djur- och miljövänliga produkter. Här jobbar vi för att minska vår påverkan på klimatet utan att tumma på kvaliteten. Med vårt nästan helt veganska sortiment och produkter som inte testats på djur känns det som jag är på rätt plats för att leva och arbeta i enlighet med mina värderingar.

Vad betyder hår för dig?

Hår är så mycket mer än bara hår, det är ett sätt att uttrycka sig själv och sin personlighet. Som frisör är det verkligen kul att kunna hjälpa folk att förverkliga sina idéer och drömmar genom att skapa stilar som är helt unika för dem. Det är fascinerande hur mycket ens hår kan påverka ens utseende och självförtroende. Det är som en levande del av ens identitet, och det kan verkligen förändra hur man ser ut och känner sig.

Kajsa 2

Kajsa Gärdin

Kajsa Gärdin
Johanna vår 24

Johanna Ahlen

Johanna Ahlen
Martina 1 maj 24

Martina Helmersson

Martina Helmersson
Karolina maj24

Karolina Åhman

Karolina Åhman
Elsa vår 24

Elsa Tollinger

Elsa Tollinger
Märta vår 24

Märta Lindroos

Märta Lindroos
Nova vår 24

Nova Hagman

Nova Hagman
Zahra vår 24

Zahra Eghdami

Zahra Eghdami