Martina 1 maj 24

Martina Helmersson

Top Stylist

Vem är jag?

Jag är en glad och social tjej född 98, som älskar mitt yrke! En familjekär person som gärna väljer att spendera fritiden med familj och vänner.

 

Varför du har valt det här yrket?

Jag har alltid velat bli frisör. Om någon frågade vad jag skulle bli när jag blir stor var svaret alltid frisör. Har själv alltid älskat att gå till frisören och få bli ompysslad. Så jag tror det har gjort att jag velat jobba som frisör och att få ge folk samma känsla som jag känt. Älskar att det är ett varierande jobb, ingen dag är den andra lik med olika frisyrer, former, färger och olika människor! Inget hår är det andra likt vilket gör det väldigt varierade och utmanade.

 

Vad har du för meriter?

2017 tog jag studenten från frisörlinjen. Därefter har jag jobbat och fick mitt gesällbrev i mars 2019.

Varför har du valt att arbeta på Choices?

Choices känns som en salong som verkligen ligger i tiden. Jag tycker det är viktigt med en arbetsplats som försöker påverka miljön så lite som möjligt. Det är något Choices verkligen jobbar för utan att tumma på kvalitén. Vilket även fler och fler kunder efterfrågar.

Vad betyder hår för dig?

Håret är en viktig accessoar. Känner man sig inte fin i håret spelar det nästan ingen roll vad man sätter på sig. Håret kan förändra en hel person och det kan vara ett sätt att uttrycka sig på. Det är därför ett otroligt roligt yrke, att få hjälpa personer med något som är viktigt för de. Och att kunna få vara med och förverkliga folks idéer och drömmar.

Kajsa 2

Kajsa Gärdin

Kajsa Gärdin
Johanna vår 24

Johanna Ahlen

Johanna Ahlen
Martina 1 maj 24

Martina Helmersson

Martina Helmersson
Karolina maj24

Karolina Åhman

Karolina Åhman
Elsa vår 24

Elsa Tollinger

Elsa Tollinger
Märta vår 24

Märta Lindroos

Märta Lindroos
Nova vår 24

Nova Hagman

Nova Hagman
Zahra vår 24

Zahra Eghdami

Zahra Eghdami