Våra priser

Våra priser gäller fr.o.m 2023-12-01.
Vi reserverar oss för prisjusteringar.
Avser endast behöriga frisörer och inte våra trainees.

Priser och beskrivningar

Våra priser gäller fr.o.m 2023-12-01. Vi reserverar oss för prisjusteringar. 

Önskar du en prisbild för specifik behandling rekommenderar vi dig att gå in på vår internetbokning under ”boka tid” och välj önskad behandling och klicka i din längd och tjocklek på håret för att få en tydlig prisbild på vad det kommer kosta innan du väljer att gå vidare för att boka. Där kan du även läsa mer om vad som ingår i det olika behandlingarna. Du kan självklart också ringa oss för att få prisuppgifter kring den tjänst du önskar att boka. Våra priser baseras på längd och tjocklek på håret samt vilken utförare du önskar. Är du lite osäker på vilken längd och tjocklek du har på håret då du hamnar lite mellan bildernas förslag, vill vi att du väljer ett längre/tjockare alternativ då det är lättare för oss att korta behandlingen än att lägga till mer tid på plats. Vi reserverar oss också för att behöva justera priset på plats om jobbet är större än vad som är bokat, om håret är längre/tjockare än vad du valt eller om flera tjänster behöver läggas till för att du få det resultat du önskar.

Beskrivning

Nedan följer benämningar på våra frisörer efter meriter, erfarenhet och hur länge de funnits inom vår koncern. Dessa kategorier ger våra frisörer möjligheten att fortsätta utvecklas i sitt yrke samt hjälpa till att driva och utveckla Mielindgruppens salonger framåt.
Våra trainees arbetar under upplärning mot Gesällen vilket är vårt yrkesbevis. Tider och priser kommer därför succesivt justeras efter deras utveckling.
Vill du veta mer om våra frisörer rekommenderar vi dig att kika in på våra frisörer där vi presenterar oss.

Trainee
Stylist
Top Stylist
Senior Stylist
Advanced Stylist
Master Stylist