Johanna-edited

Johanna

Trainee

Vem är jag?

Jag är en glad, driven och social tjej född 99. På fritiden tycker jag mest om att umgås med både familj och vänner. Om det är fint väder så är jag den som gärna tar vara på det och vill spendera så mycket tid ute som möjligt. Men annars så är jag väldigt hemmakär och hamnar ofta i soffan framför en mysig film eller spännande serie. 

Varför jag har valt det här yrket?

Jag tycker om att vara kreativ och tycker också om att träffa nya människor vilket får mig att känna att frisöryrket passar mig som handen i handsken. I detta yrket får jag vara kreativ och jobba mycket med färg och form samtidigt som jag får vara social. Jag har även sedan jag var liten varit väldigt intresserad av just hår och visste redan då att det skulle vara ett drömyrke för mig.

Vad har du för meriter?

Jag har gått en 1,5 årig utbildning till frisör som jag startade 2019 och var klar sommaren 2021. Nu är jag på väg mot mitt första mål som är att ta gesällen för att bli behörig frisör.

Varför har du valt att arbeta på Choices?

Som frisör jobbar man med många olika produkter som innehåller en del kemikalier, vilket gör det otroligt viktigt att man tar hand om dessa rester på rätt sätt! Choices har ett hållbart tänk på både djur och natur vilket står mig varmt om hjärtat. Därför känns det extra bra att Choices även har ett nästan helt veganskt sortiment och allt är cruelty free. 

Vad betyder hår för dig?

För mig är hår ett sätt att uttrycka sig på och det är väldigt personligt. Ingen har exakt lika hår som någon annan. Med rätt färger och klipptekniker kan man framhäva en annan människas personlighet. Lite som en skräddarsydd accessoar.

Johanna-edited

Johanna

firsor-14

Malin Slibi

firsor-12

Anna Sandqvist

firsor-15

Karolina Åhman

firsor-8

Sofie Pohjanen

firsor-17

Märta Lindroos

firsor-9

Camilla Jansson

firsor-10

Jenny Edvinsson

firsor-19

Matilda Mielind

firsor-18

Zahra Eghdami