Hur länge ska man ha silverschampo i håret?

Hur länge ska man ha silverschampo i håret?

Silverschampo är en produkt som blivit mycket populär för personer med blont hår. Detta för att de aktivt arbetar för att ta bort gula toner i hårstråna och ge en kall och cool blond färgnyans. Men hur länge ska man ha silverschampo i håret? Så här använder du ditt silverschampo på rätt sätt!

Så lyckas du med silverschampot i fyra steg!

Steg 1: Blöt håret i duschen. Fördela en stor klick silverschampo jämnt över hela håret. 

Steg 2: Lämna kvar silverschampot i ungefär tre minuter. Obs! Följ dock alltid instruktionerna på schampoflaskan för att veta hur länge du ska ha silverschampot i håret. Har du väldigt torrt hår kan det också vara bra att tvätta ut det lite tidigare, då silverschampo har en uttorkande effekt på håret. 

Steg 3: Skölj ur silverschampot ur håret. Gör detta noggrant. 

Steg 4: Avsluta med en fuktgivande inpackning, även detta på grund av att silverschampo kan torka ur håret. Fråga gärna oss på Choices vilken inpackning som passar din hårtyp. 

Få bort gult hår med produkter från Choices

Choices är en ekofrisör. Det innebär att vi arbetar med organiska, ekologiska och veganska produkter. För att vi vill vara ett bättre val, både för frisörerna som utför alla hårbehandlingar med produkterna, men också för miljön. Vi arbetar med hårprodukter från Oway, framtagna av naturliga ingredienser, som fungerar precis som silverschampon och tar bort gula toner i håret. Välkommen att boka en tid hos Choices, din frisör i Uppsala.