Hur får man tjockare ögonbryn?

Hur får man tjockare ögonbryn?

Vem vill inte ha fylligare ögonbryn? Här är tre tips på hur man får tjockare ögonbryn, från ögonbrynsproffsen på Choices!

1. Få tjockare ögonbryn med serum

Om du vill testa kan du alltid prova med ett ögonbrynsserum, innehållandes vitaminer och andra ämnen som ska stimulera hårtillväxt. Efter några veckors daglig användning bör du i så fall ha fått något tjockare ögonbryn.

2. Få tjockare ögonbryn med ögonbrynsolja

Ett första steg att ta till för att få fylligare ögonbryn kan dock vara att använda olja, såsom jojobaolja eller ricinolja, på dem. Det gör att ögonbrynsstråna får en näringsrik och fuktig miljö, vilket ger dem goda förutsättningar att växa. Att dessutom massera in oljan kan ge ögonbrynen en extra knuff i rätt riktning. 

3. Få tjockare ögonbryn med brynstyling på Browbar

Det allra bästa knepet för att få ögonbrynen att se tjockare ut är att konsultera en expert på en Browbar. Då får du tips och behandlingsmetoder utifrån just dina förutsättningar och önskemål.

Vi på Choices är frisören i Uppsala som även har en egen ögonbrynsavdelning. Här kan du få ögonbrynen formade av en expert, vår hudterapeut och ögonbrynsexpert Camilla. Välj mellan enklare ögonbrynsstyling eller det kompletta paketet med konsultation, färgning, formning och stylingtips som du kan ha med dig även när du sminkar dig och tar hand om ögonbrynen hemma. Läs gärna även vår guide om hur du får perfekta ögonbryn steg för steg! Välkommen att boka tid för att få perfekta ögonbryn i Uppsala på vår ekofrisör.