Vad är lashlift?

Vad är lashlift?

Vill du ha riktigt vackra ögonfransar, men vill eller kan inte göra en fransförlängning? Då är kanske lashlift något för dig! Här kan du läsa om vad det är och vad behandlingen har för fördelar!

Vad är lashlift för något?

Under en lashliftbehandling lyfts, eller snarare böjs fransarna upp mot en cylinder, vilket gör att ett slags hårpermanent skapas precis som när du t.ex. lockar håret. Det går till på så viss att ögonfransarna fästs mot en rulle, under tiden du blundar. Detta görs varsamt, strå för strå. Därefter tillsätts två olika vätskor som hjälper till att forma fransarna. Avslutningsvis brukar även fransarna färgar. Detta kan med fördel också kompletteras med ögonbrynsfärgning och – styling. 

Lashlift vs fransförlängning – vad är bäst?

Att jämföra lashlift och fransförlängning kan tyckas lite orättvist eftersom resultatet skiljer sig mycket mellan dem. Med lashlift är det inte lika uppenbart att då genomgått en behandling, men med fransförlängning syns det ordentligt och bör därför väljas av dem som vill uppnå en riktig wow-effekt. Lashlift brukar dock ses som det mer skonsamma alternativet, då ddet i denna behandling är endast de egna fransarna som använda. Således är risker liten för att skada eller råka dra bort ögonfransar med lashlift.

Lashlift i Uppsala på Choices

Vi är ekofrisören som kan mer än bara hår. Vid sidan av behandlingar inom färgningklippning och lockpermanent med naturliga hårprodukter har vi även en Browbar & Behandlingsrum. Där hittar du vår hudterapeut Camilla, som är specialiserad på allt vad ansiktsbehandling, ögonbryn och lashlift heter. Ring oss eller boka en tid för lashlift online hos din frisör i Uppsala