Noppa Ögonbryn – Kille

Hur ska man noppa ögonbrynen som kille? Här är 3 tips du behöver!

Hur noppa ögonbrynen som kille?

Är du en av många killar som vill ha vägledning när det kommer till att noppa ögonbrynen? Ögonbryn är en vacker del av ansiktet som alla människor kan piffa till om de vill! Så du kille, ge dina ögonbryn lite kärlek – prova att noppa dem! Här är Choices 3 bästa tips. 

1. Det viktigaste att tänka på är att inte noppa ögonbrynen för mycket, om du gör det själv. Att ta för lite och behöva ta lite mer en annan gång är bättre än att du plockar för många hårstrån och sedan ångrar dig.

2. Är du rädd för att det ska göra ont? Frukta inte, kära kille – vi har lösningen! Noppa ögonbrynen endast efter att du tagit en dusch eller ett bad. Då är huden som mest elastisk och avslappnad. Att ha haft på sig en vårdande ansiktsmask bidrar också denna effekt på huden.

3. Noppa bara det du vill noppa! Alla professionella Browbar-experter vet att ögonbrynen är en del av dig och de ska se ut som du vill, inte som någon annan tycker att de bör se ut. Killar som tjejer är vi alla fina precis så som vi är – det tycker vi på Choices!

Vill du inte noppa ögonbrynen själv? Ingen fara! Då är du varmt välkommen till oss på ekosalongen Choices i Uppsala. Vår fantastiska brynstylist Camilla har massor av erfarenhet av att snygga till manliga bryn och hjälper dig gärna till vackra ögonbryn på ett smärtfritt sätt. Så kom förbi och boka en tid på Choices brynbar eller kika på våra behandlingar!