Torrschampo – Räddaren i nöden!

Bild Torrschampo 1 900x661px

Är du trött på att hårbotten känns fet och att volymen försvinner? Försöker du att vänja av håret från att tvättas ofta? Eller har du stylat ditt hår och inte är så sugen på att börja om med frisyren riktigt än?
Torrschampo är svaret som du söker.

Ett torrschampo kan komma lätt till hands och underlätta vid många tillfällen. Det finns torrschampon som du lätt sprayar in i hårbotten med några centimeters avstånd, men det finns även de som du applicerar med händerna som då kommer i pulverform.

Smidigt att använda för att få en fräschare känsla på håret så att du kan gå någon dag till utan att tvätta det. Du får dessutom tillbaka volymen på köpet!

Bild Torrschampo 2 900x973px
Bild Plant and Mineral 900x891px

Torrschampo från Oway helt fritt från kemikalier

Hårprodukter för ditt hår – och naturen

Vi på Choices älskar hårvård och skönhet, precis som många andra. Det som gör oss speciella är vårt sätt att tänka kring det. När du bokar en tid för klippning hos oss som frisör i Uppsala, väljer du inte enbart vår kompetenta personal och vår vackra frisörsalong. Du väljer djurvänligt, organiskt och naturliga ingredienser i majoriteten av produkterna vi arbetar med. Därför kan vi inte enbart erbjuda dig en fantastisk klippning, en vacker hårfärgning eller drömmiga extensions, utan även tips på klimatsmarta schampon från vår leverantör Oway, som erbjuder en stor mängd veganska produkter. Välkommen in på salongen hos din ekofrisör för att ta reda på mer eller för att införskaffa en förpackning.