Skonsamma håraccessoarer

Accessoarer 4

Att pryda håret är vackert, men inte alltid så skonsamt. Undvik hårda hårsnoddar, metallspännen och material i gummi. Dessa material nöter på håret betydligt mycket mer än andra, och skapar dessutom osmickrande märken i håret. Sätter du dessutom en hårsnodd på exakt samma ställe varje dag, finns det risk att håret nöts av.

Pryd ditt hår på ett skonsamt sätt med vackra håraccessoarer från Stella Details!

Accessoarer 1

Hårsnoddar som ser ut som gamla telefonsladdar, eller ett krusat presentsnöre, är skonsamma fast de håller håret ordentligt på plats. De är dessutom framtagna för att inte göra så mycket märken i håret, om man vill släppa ut håret och slippa den där tofs-randen som är föga smickrande.

Accessoarer 2

Den charmiga och smått oemotståndliga scrunchien! 90-talets kanske mest populära comeback. Finns i mängder av olika färger, material och mönster, och kan därför anpassas efter din egen personliga stil. Stella Details Schrunchies är inte bara vackra att se på, utan håller verkligen håret på plats med bra spänst i tofsen för de flesta tjocklekar på håret. Att tofsen är inklädd i tyg gör schrunchien till den mest skonsamma tofsen på marknaden.

Accessoarer 3

Hårklämman är troligtvis bland det mest skonsamma du kan använda till ditt hår. Håret hålls uppe utan att klämmas åt för tajt, och det är lätt att fästa upp både hela håret och delar av det. Finns i olika storlekar, färger och former – allt för att passa just din personlighet och ditt hår! Passar lika bra till vardags som till fest.

Hårprodukter för ditt hår – och naturen

Vi på Choices älskar hårvård och skönhet, precis som många andra. Det som gör oss speciella är vårt sätt att tänka kring det. När du bokar en tid för klippning hos oss som frisör i Uppsala, väljer du inte enbart vår kompetenta personal och vår vackra frisörsalong. Du väljer djurvänligt, organiskt och naturliga ingredienser i majoriteten av produkterna vi arbetar med. Därför kan vi inte enbart erbjuda dig en fantastisk klippning, en vacker hårfärgning eller drömmiga extensions, utan även tips på klimatsmarta schampon från vår leverantör AVEDA, som erbjuder en stor mängd veganska produkter. Välkommen in på salongen hos din ekofrisör för att ta reda på mer eller för att införskaffa en förpackning.