Hemmakur för din hårbotten

Hemmakur 1

Vårdande fotbad, kurerande hårinpackning och ansiktspeeling. Det finns många vanliga hemmakurer för att ta hand om sig, hålla sig fräsch och må så bra som möjligt. Men visste du att du även kan ge din hårbotten lite extra kärlek?

En stimulerad blodcirkulation i hårbotten ger dig de allra bästa förutsättningarna för en god hårtillväxt. Genom att massera hårbotten så främjar du hårtillväxten, får ett välmående hår och gör dina hårsäckar glada. Ett sådant knep är inte dumt att använda sig av för att förlänga livslängden i hårsäckarna och då dra ut på tiden med ev genetiskt håravfall!

Vid tvätt av håret är det därför rent ut sagt optimalt att stanna upp och ge sig själv lite extra massage i hårbotten istället för att bara skrubba in schampot hastigt i duschen. Eller varför inte be någon närstående att massera hårbotten lite på kvällskvisten?

Du kan även använda produkter för att främja blodcirkulationen ytterligare. Hos oss har vi schampon, leave-in spray för hårbotten och en hårinpackning som jobbar just med att öka och stimulera blodcirkulationen i hårbotten. Samtliga främjande produkter är delar av AVEDA`s, Oway’s och MyVeg’s sortiment, som tillverkar produkter med minimal påverkan på miljön med de naturliga råvarorna i fokus.

En väldigt omtyckt produkt för hårbotten som fungerar både som balsam, inpackning eller hårbottenkur är Panacea Alle Erbe från MyVeg. Denna produkt ger en stor boost av näring som förebygger håravfall, stimulerar hårets fysiologiska växtprocess för ett mer motståndskraftigt hår, stimulerar blodcirkulationen, tillför antioxidanter och har en mineraliserande funktion.

Hårprodukter för ditt hår – och naturen

Vi på Choices älskar hårvård och skönhet, precis som många andra. Det som gör oss speciella är vårt sätt att tänka kring det. När du bokar en tid för klippning hos oss som frisör i Uppsala, väljer du inte enbart vår kompetenta personal och vår vackra frisörsalong. Du väljer djurvänligt, organiskt och naturliga ingredienser i majoriteten av produkterna vi arbetar med. Därför kan vi inte enbart erbjuda dig en fantastisk klippning, en vacker hårfärgning eller drömmiga extensions, utan även tips på klimatsmarta schampon från vår leverantör AVEDA, som erbjuder en stor mängd veganska produkter. Välkommen in på salongen hos din ekofrisör för att ta reda på mer eller för att införskaffa en förpackning.