Ekologiskt Balsam

Vilket ekologiskt balsam är bäst?

Vilket ekologiskt balsam är bäst?

Undrar du vilket ekologiskt balsam som är bäst, men har inte möjlighet att göra ett test på dina favoritprodukter? Vi har undersökt marknaden och hittat det bästa ekologiska balsamet för både torrt och burrigt hår!


Det bästa ekologiska balsamet – för torrt hår

Det italienska varumärket Oway, vars namn är en sammandragning av “our organic way”, gör hårprodukter och skönhetsvård endast med naturliga, organiska och ekologiska ingredienser. För torrt hår har de tagit fram det ekologiska balsamet “Smoothing conditioner”, med bland annat kumminolja som aktiv ingrediens, som mjukar upp och reder ut ruffsigt och torrt hår.

Det bästa ekologiska balsamet – för burrigt hår

För dig med burrigt hår har Oway en fantastisk lösning i balsamform. Deras ekologiska stay-in-balsam “No-rinse moist conditioner” får du omedelbart näring samt ett följsamt och glansigt hår, bland annat tack vare organisk honung.

Vi på Choices arbetar med produkter från Oway. För att vi tycker att alla ska kunna välja frisör i Uppsala med hjärtat. Välkommen in för en klippning, färgning eller en vårdande behandling med organiska produkter – och ekologiskt balsam.