firsor-8

Sofie Pohjanen

Senior Stylist

Vem är jag?

För mig klappar hjärtat extra för familjen och jag väljer därför att spendera mycket tid med dem och på vårt hem. Hos mig sprudlar kreativiteten fritt både i jobb men fortsätter även efter. Allt som ger mig möjligheten till att vara kreativ intresserar mig och jag lägger därför mycket av min fritid på inredning, renovering och odling. Jag är driven och nyfiken ut i fingerspetsarna och får därför inte nog av mina kreativa utlopp på jobbet. Återbruk och miljö är viktigt för mig och känns därför helt rätt med val av arbetsmiljö!

Varför jag har valt det här yrket?

Jag valde yrket då jag ville jobba med något kreativt och samtidigt få möjligheten till att få träffa människor.

Vad har du för meriter?

Jag tog mitt gesällbrev 2010 och mitt mästarbrev 2016.
Däremellan har jag även jobbat som färgtekniker. Som färgtekniker utbildar man andra frisörer i färgteknik och kemi och gör visningar vilket har varit fantastiskt lärorikt och roligt.
Jag har även gått American Crews method 1&2 som är speciella kurser i herrteknik.
Sedan 2018 är jag även utbildad i Hairtalk.

Varför har du valt att arbeta på Choices?

Jag har valt att jobba på Choices då jag brinner för miljöfrågor. Att kunna skapa fantastiska hår och vara rädd om miljön samtidigt känns som ett självklart val för mig!

Vad betyder hår för dig?

Hår är din bästa accessoar! Är man inte nöjd med håret så spelar det ingen roll om man sätter på sig favorittröjan, det kommer fortfarande inte kännas bra. Håret är där varje dag och en stor del av vad som uttrycker ditt utseende. Därför är det är värt att lägga ner tid och pengar på.

Johanna-edited

Johanna

firsor-14

Malin Slibi

firsor-12

Anna Sandqvist

firsor-15

Karolina Åhman

firsor-8

Sofie Pohjanen

firsor-17

Märta Lindroos

firsor-9

Camilla Jansson

firsor-10

Jenny Edvinsson

firsor-19

Matilda Mielind

firsor-18

Zahra Eghdami