firsor-14

Malin Slibi

Stylist

Vem är jag?

Jag är en glad och social tvåbarnsmamma som spenderar min fritid mycket med mina nära och kära och brinner lite extra för matlagning. Avkoppling för mig är att sitta och spåna på nya recept.

Varför jag har valt det här yrket?

Jag valde det här yrket då jag sedan barnsben alltid har varit intresserad av hår och utseende. Det var ett självklart val för mig när det var dags att söka in till gymnasiet, vilket jag är oerhört glad för idag. Att få möjligheten att ha min kreativitet i kombination med att ha ett socialt jobb är pricken över i:et för mig.

Vad har du för meriter?

Jag har varit i branschen sedan 2010 då jag gick ut frisörlinjen på gymnasiet.
Jag är även utbildad inom HairTalk.

Varför har du valt att arbeta på Choices?

Jag var anställd på salongen som låg här innan Mielindgruppen köpte upp lokalen. Jag blev i samband med det erbjuden möjligheten att få vara med och starta upp Choices. Att få möjligheten att jobba med ekovänliga produkter på ett miljövänligt och hållbart sätt och ändå ge samma kvalitet var helt klart en win win!

Vad betyder hår för dig?

För mig sitter det mycket personlighet i håret och det är en stor del av ens utseende. Betydelsen av hår för mig ses därför som väldigt viktig. Att få en person att blomma upp lite extra i sin personlighet efter en behandling är det som ger allra mest i det här yrket.

Johanna-edited

Johanna

firsor-14

Malin Slibi

firsor-12

Anna Sandqvist

firsor-15

Karolina Åhman

firsor-8

Sofie Pohjanen

firsor-17

Märta Lindroos

firsor-9

Camilla Jansson

firsor-10

Jenny Edvinsson

firsor-19

Matilda Mielind

firsor-18

Zahra Eghdami