firsor-9

Camilla Jansson

Hudterapeut Choices Behandlingsrum

Vem är jag?

Jag är en varm och glad tvåbarnsmamma, som just nu är till viss del föräldraledig med dottern, men finns några dagar i veckan på salongen. Jag trivs vansinnigt bra på mitt jobb som även är ett av mina stora intressen. Jag har ett badrumsskåp med alldeles för mycket hudvård hemma, en garderob som innehåller mer smink än kläder och en sambo jag försöker mörka detta för.

Varför jag har valt det här yrket?

Jag valde tidigt att plugga till hudterapeut då jag själv växt upp med en problematisk hy och ville hjälpa andra som också har besvär. Intresset för färg och form har funnits med mig sen barnsben och att få arbeta kreativt med händerna har alltid varit målet. Hudterapeutyrket förenar min kreativa sida med passionen för att arbeta med människor!

Vad har du för meriter?

Jag har under drygt 7 års tid drivit eget företag med allt vad det innebär. Valde att lägga företagandet på hyllan efter att min son föddes och jobbade även en period som BrowBar Expert för Benefit Cosmetic efter första föräldraledigheten.

Varför har du valt att arbeta på Choices?

Jag saknade det lite friare och personliga sättet jag arbetat på som egenföretagare, men sökte tryggheten i en anställning under småbarnsåren. Mielindgruppen som äger Choices har jag tidigare samarbetat med och jag vet att ledningen har samma vision vad gäller företagande och kundservice som jag. Här får jag utvecklas, vara delaktig och ta hand om mina kära stamkunder på precis det sätt jag själv står för.

Vad betyder hud och bryn för dig?

Mitt jobb är även ett av mina största intressen. Det tror jag att du som kund snabbt märker!
Jag brukar lite skämtsamt säga “I make brow contact before eye contact”. Vilket är en sanning utan modifikation!

Johanna-edited

Johanna

firsor-14

Malin Slibi

firsor-12

Anna Sandqvist

firsor-15

Karolina Åhman

firsor-8

Sofie Pohjanen

firsor-17

Märta Lindroos

firsor-9

Camilla Jansson

firsor-10

Jenny Edvinsson

firsor-19

Matilda Mielind

firsor-18

Zahra Eghdami